Srnčí (daňčí, jelení) minutkový guláš

300 g srnčí (daňčí, jelení) kýty z mladého kusu, 3 lžíce oleje, citron, sůl, mletý pepř, 50 g žampionů,
½ lžičky hladké mouky, 1 lžíce rajčatového kečupu, ½ dl smetany 12 %.

Odblaněnou kýtu nakrájíme na plátky, naklepeme je, poté je nakrájíme na hranolky, promícháme je se lžící oleje a s citronovou šťávou a necháme je v chladničce 2 dny odležet. Před podáváním je vložíme na rozehřátý olej a za stálého míchání je opékáme 3 minuty, osolíme je, opepříme; přidáme drobně pokrájenou cibuli a žampiony pokrájené na plátky, vše zaprášíme moukou, osmahneme, vmícháme kečup, smetanu a dusíme ještě 3 – 4 minuty. Dochutíme citronovou šťávou a podáváme s rýží.